Skriv ut
Senast uppdaterad måndag, 28 december 2015

Inbjudan till brakycefalkonferens 27 februari 2016

SKKs Avelskommitté (AK) och SRD-kommitté (SRD-K) arrangerar en konferens om det aktuella läget kring brakycefaliproblemen. Ser vi några positiva effekter av den ökande kunskapen och hanteras den rätt på utställningar och i avelsarbetet?

Konferensen äger rum lördagen den 27 februari 2016 på Scandic Infra City i Upplands Väsby utanför Stockholm.

Syftet med konferensen är att vidareutveckla medvetenheten om brakycefali genom att med nu känd kunskap belysa och tydliggöra rasspecifika olikheter. Konferensen ger möjlighet till erfarenhetsutbyte och dialog mellan uppfödare, exteriördomare och veterinärmedicinsk och internationell expertis och ska stimulera till fortsatt arbete inom ras- och specialklubbar.

Målet är att konferensen ska leda till gemensamma värderingar om hur den ökande kunskapen bör användas (i ringen och i aveln) för att säkra sundheten med bevarade raskaraktäristika.

Konferensen kommer delvis att hållas på engelska, pga. internationell medverkan, och förberedelser pågår för att kunna filma delar av den. Närmare information kommer att publiceras på www.skk.se externalLink.

För information om deltagaravgift, anmälan samt övrig information hänvisar vi till bifogat faktablad.

Är det något du undrar över så ta kontakt med Karin Drotz på telefon 08-795 33 07 eller via e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller undertecknad på telefon 08-795 30 82 eller via e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. .

Välkommen med din anmälan senast den 22 januari 2016 (anmälan är bindande).  

 externalLink Anmälningsformulär

pdf Faktablad

pdf Inbjudan

hd

Ansvarig utgivare: Lotta Johansson
Organisationsnummer: 879000-4595
Plusgiro 27109-8

sbk   skk

Copyright © 2012-2016 Svenska Boxerklubben.
Alla rättigheter reserverade.
 Vill du använda något material från denna webbplats, ange källan!

Information angående cookies.

Saturday the 22nd - Klint & Klant Konsult.