Skriv ut
Senast uppdaterad onsdag, 14 mars 2018

Gustav  - IPO

gustavI Gustafs grupp väntar en vecka med tävlingsinriktad träning med fokus på skydd och lydnad. Gruppen passar de som tidigare tränat IPO och som är väl insatta i vad som krävs av hund och förare. Max tio deltagare i gruppen där vi tänker oss vissa självständiga pass av spårarbetet i halvgrupp där vi tar hjälp av varandras kunskap och erfarenheter.

"Jag heter Gustaf Ebers och jag ser fram emot en spännande vecka fylld med hundtrning.En del kanske känner igen mig då jag de senaste åren har fått möjligheten att figurerar på olika träningar, tävlingar och mästerskap båda nationellt och internationellt. Jag har i nuläget dedikerat min fritid till min familj och till att hjälpa andra med sina hundar inom alla kategorier i IPO. 

Jag själv blev introducerad till IPO 1997 när jag bodde i Tyskland. Den introduktionen ihop med utvecklingen av sporten fram tills idag har gett mig en bred kunskap inom hundträning som gör att jag gärna möter nya människor och tränar hund.   

Inom alla sporter eller idrotter är träning det självklara och det viktigaste redskapet för att nå framgång. För mig är det viktigt att träna hunden utifrån dess talanger och dagsform samt att inte låta sig drivas av för höga ambitioner för tidigt.

Framförallt ser jag nu fram emot att lära känna boxerrasen och självklart alla dess ägare!"

 

Copyright © 2012-2016 Svenska Boxerklubben. Alla rättigheter reserverade. Vill du använda något material från denna webbplats, ange källan!

Saturday the 22nd - Klint & Klant Konsult.