SKK Nyhetsbrev 2016-02-24

Välkommen till Avelskommitténs, AK, och Uppfödar- och kennelkonsulentkommitténs, UKK, nyhetsbrev till SKKs uppfödare!

I nyhetsbrevet tipsar vi dig om nyheter som kan vara intressanta och informerar om de sidor på SKKs webbplats som kan vara aktuella för uppfödare

Läs mer...

 


SKK Nyhetsbrev 2016-02-17

Välkommen till SKKs kommitté för hundars mentalitets, KHM, nyhetsbrev! 

Det här nyhetsbrevet riktar sig till dig som är intresserad av och involverad i arbetet med hundars mentalitet och beteende. Nyhetsbrevet ska i kombination med webbplatsen skk.se och tidskrifterna Hundsport och Hundsport Special förhoppningsvis ge dig en god bild av vad som händer inom detta ämnesområde som är prioriterat inom organisationen. 

Läs mer...

 


SKK Nyhetsbrev 2015-10-07

Till dig som uppfödare

Välkommen till Avelskommitténs, AK, och Uppfödar- och kennelkonsulentkommitténs, UKK, nyhetsbrev till SKKs uppfödare! I nyhetsbrevet tipsar vi dig om nyheter som kan vara intressanta och informerar om de sidor på SKKs webbplats som kan vara aktuella för uppfödare.

Läs mer...

 


SKK Nyhetsbrev 2015-10-09

Retroaktiva priser, otillåtna preparat och välskrivna rapporter 

Välkomna till höstterminens näst sista nyhetsbrev! Denna gång kan du bland annat läsa om hur FCIs regler kring internationella certifikat har ändras, och hur detta gör att CACIB kommer att delas ut retroaktivt. Kanske är det just din hund som nu får en tjusig titel? Vi vill också påminna om förbudet att färga eller ändra strukturen på päls och hud, samt uppmana till förbättrade mätningsrutiner för pudel. Och så kan vi välkomna ytterligare en ny ras i SKKs stambok - Griffon bleu de gascogne. 

Trevlig läsning! 

Läs mer...

 


Copyright © 2012-2016 Svenska Boxerklubben. Alla rättigheter reserverade. Vill du använda något material från denna webbplats, ange källan!

Saturday the 22nd - Klint & Klant Konsult.