Skriv ut
Publicerad

SKK Play för uppfödare - en historisk premiär! 

SKKs Utbildningskommitté (UK) gör en stor satsning på vidareutbildning för uppfödare via en ny webb-TV satsning som vi döpt till SKK Play för uppfödare. SKK play för uppfödare ersätter den tidigare föreläsningsserien, i uppfödarutbildningen, som arrangerades på ett antal orter runt om i Sverige. 

Temat för det första programmet i SKK Play för uppfödare är ”DNA-tester – värdefulla eller vilseledande”. Programmet kommer att bestå av dels filmade inslag där vi följer en hund och dess ägare genom processen att ta ett DNA-test. Dels ett studiesamtal mellan SKKs genetiskt sakkunniga Sofia Malm och vetenskapsjournalisten Katarina Sundberg. Efter programmet blir det en frågestund dit du under programmets gång kan mejla in dina frågor. 

När? 

Torsdagen den 17 september, på kvällen, kommer det första programmet i SKK Play för uppfödare att premiärsändas via www.skk.se. Sändningen börjar kl. 19.30. Närmare information med praktiska detaljer kommer att publiceras på www.skk.se senare under sommaren

Bjud in era uppfödare/medlemmar! 

Vi vill uppmana er klubbar att bjuda in era uppfödare/medlemmar för att tillsammans titta på programmet i en gemensam lokal. Ta gärna hjälp av Studiefrämjandet som är SKKs studieförbund. Studiefrämjandet kan hjälpa till med era arrangemang. Det kan till exempel vara planering, lokaler, utrustning eller marknadsföring. Så ta kontakt med din lokala avdelning i Studiefrämjandet för att se vad dom kan hjälpa er med. Ni hittar närmare information samt kontaktuppgifter via www.studieframjandet.se, på första sidan kan du välja län för att hitta vilken avdelning som finns närmast er. 

Boka redan nu in den 17 september kl. 19.30, så att ni inte missar premiären av SKK Play för uppfödare! 

Copyright © 2012-2016 Svenska Boxerklubben. Alla rättigheter reserverade. Vill du använda något material från denna webbplats, ange källan!

Saturday the 22nd - Klint & Klant Konsult.